>staj-2 bugün yapmazsan yarın çok geç olabilir.

>

Bu sözüm hem staj defteri yazmaya uğraşan ben için, hemde openldap kurup bunun üzerindeki bazı ayrıntıları sonra yaparız dediğimiz kemal hocam ve bana gelsin. Giriştiğimiz proje openldap ile n tane sunucu servisinin kimlik kanıtlaması. Olacak mı denediğimiz pek çok şey için şimdilik çalıştığını görelim yeterli dedik.(yada ben öyle düşünüyorum:P) bir tane daha sunucuyu ldap ile uyumlu hale getirdikten sonra temel ayarlardan yok onu aç bunu yap sonra hepsi perişan olsun yeniden bir döngüye girecekmişiz gibi geliyor bana:( inşallah öyle olmaz yap arkadaşım dediğimiz şeyleri peki abi der ver düşündüğümüz gibi yapar.

ve bir inatlaşma sonunda php yi bugün kullandım:D Derslerde verildiğinden itibaren pek heveslisi olduğum söylenemez.html javascript güzel şeyler:D ldap sunucusu için parola değiştirmek için web arayüzü tasarla dediğinde hoca biraz zorlanmış olsamda azıcık php azıcık html azıcık javascript işlevine uygun sade basit bir site tasarlardım.Son teknoloji ama…hareketli diyebilirim.

dipnot: Necdet hocanın yoğun söylemelerine karşı blog girdisi yapamıyorum yaptığımız şeyleri. Staj dosyasından kopyala yapıştır yoluna gidesim var bakalım.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

I'm not a spammer This plugin created by memory cards